Aanbieding!!!

In tijden dat de wereld veranderd is door Covid-19 en wij nog niet verlost zijn van dit virus, is schaatsen misschien wel de sport voor jou!

Veel volwassenen en kinderen hebben afgelopen zomer het skeeleren en het fietsen ontdekt. Schaatsen in de winter op een ijsbaan kan daarop een mooie aanvulling zijn, als het weer buiten minder wordt en het ‘s avonds vroeg donker is.

Schaatsen dat doen we tegenwoordig in Kardinge Groningen, ook daar zullen de nodige maatregelen getroffen worden zodat we met elkaar op een verantwoorde wijze de sport kunnen beoefenen.

Schaatsen hoeft beslist niet in wedstrijd verband. Het kan 1 keer per week, maar het kan ook 3 keer per week. Afhankelijk van  je ambities. Er zal altijd een trainer aanwezig zijn.

Bijvoorbeeld op donderdagavond rijden de toerrijders hun rondje van 19.00-20.15 uur. Je betaald  alleen per keer dat je gaat, middels een knipkaart  Daarnaast ben je gewoon lid van de vereniging en betaal je contributie.

Maak iedereen in je omgeving enthousiast voor het schaatsen, we hebben voor elke ambitie, een oplossing!

AANBIEDING!!!!!!

Voor seizoen 2020-2021 geven we elk nieuw lid eenmalig een korting op de contributie van € 25,-. Nieuwe pupillen die zicht aanmelden krijgen daarnaast nog een t-shirt van De Hunen. (zolang de voorraad strekt)

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met het secretariaat:

Jeanet Lich : 0591-371295 of email : info@schaatsvereniging-de-hunen.nl